Om ossAn(n)detag


Coaching & Mindfulness

Hallå där!

Ann Halén

Jag är utbildad mindfulnessinstruktör, stresscoach och leg. apotekare med vidareutbildning i gestaltmetodik och mindful yoga. Jag har 25 års erfarenhet av chefs- och ledarrollen i stora organisationer. Mitt genuina intresse är mänsklig utveckling.

 

Med min naturvetenskaliga bakgrund ser jag hur vi i dagens samhälle misshandlar den gamla biologi vi människor har. Samtidigt som min övertygelse om vårdande av den inre hälsan är avgörande för vårt välmående. Här har jag hittat mindfulness som nyckeln till balans.

 

 

Filip Dahlström (Samarbetspartner)

Jag brinner för att förbättra den mentala hälsan hos unga människor. Utbildad civilingenjör med en pågående utbildning som samtalsterapeut. Fem års erfarenhet av meditation och mindfulness. Genom coachande och hjälpande samtal kan positiv motivation skapas, som är grunden för att få till en förändring.

 

Min ambition är att sprida kunskap och förståelse om hur enkla men effektiva uppmärksamhetsövningar kan påverka livet i en positiv riktning. De egenskaper/sinnesstämningar vi ofta söker utanför oss själva, såsom lugn, trygghet och lycka, finns faktiskt redan inom oss. Vi behöver bara träna lite för att komma i kontakt med dem.

 

 

 

Ann Halén

Mindfulnessinstruktör, stresscoach &

leg. apotekare

 

Mindfulness - nyckeln till hälsa & välbefinnande

 

Kontakt

 

Adress:

Eneborgs byaväg 8, 271 96 , Ystad, Sverige

 

Email:

ann@anndetag.se

 

Mobil:

070 - 67 48 737

 


Copyright © 2020 Anndetag. All rights reserved | Sidadministratör: Filip Dahlström | Senast uppdaterad juli 2020