Vad är An(n)detagAn(n)detag


Coaching & Mindfulness

An(n)detag

 

Vi arbetar för en bättre balans i livet. Effekten blir förbättrad yttre och inre hälsa.

 

I dagens oförutsägbara samhälle behövs mer stabilitet och trygghet inombords. Vi kan aldrig undvika att svåra situationer uppstår i livet, det hör till livet, men vi kan lära oss att förhålla oss på ett öppet och accepterande sätt för ökad livskvalitet. En stor trygghet i livet är att ha kontakt med sitt inre lugn, som finns i oss alla.

 

Vi använder mindfulnessövningar, meditationer och mindful yoga varvat med teori för att öka vår närvaro och medvetenhet. I en medveten närvaro är vi i det som sker ögonblick för ögonblick, vilket får stora effekter på vårt liv. Grunden med övningarna är att hitta tillbaka till djupt mänskliga behov som vår stenåldersbiologi har, för att kunna må bra och leva livet fullt ut. 

 

Med hjälp av din kropp och din andning lär du dig att släppa taget om stress och oro. Du lär dig också att förhålla dig till tankar, känslor och hittar då lugnet och glädjen inom dig.

 

Medvetenhet om vad som sker inom oss och i vår omgivning, medför en ökad stabilitet och motståndskraft mot yttre stress och press. Man kan likna oss vid ett träd med djupa rötter som står stadigt förankrat i jorden, det står stabilt även när det blåser.

 

Med ökad närvaro och större medvetenhet kan vi också minska våra automatiska reaktioner/beteenden och istället göra medvetna val om och hur vi vill agera. Vi kan på det sättet välja en hälsosammare livsstil.

 

Vad är mindfulness?

 

Mindfulness är att vara närvarande och medveten i Nuet. Det betyder att släppa taget om det förflutna och framtiden, och istället fokusera din uppmärksamhet på det du upplever just NU. Ett förhållningssätt som är fritt från värdering.

Mindfulness är forskningsbaserad och används idag inom ledarskap, vård, skola och näringsliv.

 

Varför ska du välja An(n)detag?

 

Med våran erfarenhet kan du få ett skräddarsytt program för dina behov. Som företag erbjuder vi ett effektivt upplägg som passar er. Medan för privatpersoner erbjuder vi guidning enskilt eller i grupp.

 

Ann Halén

Mindfulnessinstruktör, stresscoach &

leg. apotekare

 

Mindfulness - nyckeln till hälsa & välbefinnande

 

Kontakt

 

Adress:

Eneborgs byaväg 8, 271 96 , Ystad, Sverige

 

Email:

ann@anndetag.se

 

Mobil:

070 - 67 48 737

 


Copyright © 2020 Anndetag. All rights reserved | Sidadministratör: Filip Dahlström | Senast uppdaterad juli 2020